Curses de muntanya

Les Skyrunner World Series arriben al Comapedrosa

Les Skyrunner World Series arriben al ComapedrosaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els millors corredors del món de l’especialitat se citen avui a l’SkyRace Comapedrosa, que enguany forma part per primera vegada del calendari de les Skyrunner World Series, amb nombrosa presència andorrana, encapçalada pels germans Marc i Òscar Casal.

Marc Casal tindrà a casa l’oportunitat de situar-se en la segona posició de la classificació general, després del seu gran inici de temporada. Actualment ocupa la tercera posició amb 137 punts, a només 10 del segon classificat, Jan Margarit, que també correrà avui a Andorra. “No penso en el rànquing. Em fa il·lusió veure’m a dalt però jo em fixo en els temps dels anys anteriors i els comparo amb els d’aquest any a veure si hi ha millora”, comentava recentment. Qui no hi serà, en canvi, és l’italià Tadei Pivk, líder destacat amb 358 punts, però sí Brice Delsoullier, guanyador el 2014, i Pere Aurell, vigent vencedor, o Oihana Kortazar que defensarà victòria a la categoria femenina.

Per altra banda, després del quilòmetre vertical del divendres, la delegació andorrana, formada per Sergi Casabella, Arnau Soldevila, David Pérez, Hugo Llata, Carles Ser­ra i Diego Cancelos, també disputa avui la Copa del Món juvenil que se celebra a Itàlia.

tracking