TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Futbol

El Barça 16/17 s'estrena amb victòria contra el Celtic

Bones sensacions dels de Luis Enrique en el primer test de l’estiu

El Barça 16/17 s'estrena amb victòria contra el Celtic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça va disputar ahir a Dublín contra el Celtic de Glasgow el primer amistós de la pretemporada, en el qual els de Luis Enrique, encara sense les noves incorporacions a excepció de Denis Suárez i part dels internacionals que van disputar l’Eurocopa de França, van superar per 3 a 1 el campió de les últimes quatre lligues escoceses, un equip que ja ha debutat oficialment aquesta temporada a la prèvia de la Lliga de Campions.

Arda Turan (10’) va ser l’autor del primer gol d’un conjunt blaugrana que va saltar a la gespa de l’Aviva Stadium amb Messi i Luis Suárez a l’onze, amb Masip sota els pals i el jugador del B José Antonio Martínez a l’eix de la defensa al costat de Mathieu. Una greu errada del jove jugador va permetre a Leigh Griffiths igualar (28’), però Efe Ambrose va tornar el favor un minut més tard amb un gol a pròpia porteria. Munir va tancar el marcador abans del descans. El carrusel de canvis en el segon temps va servir per donar rodatge als jugadors del filial.

Qui ja no va ser ahir a Dublín amb els seus ja excompanys va ser Martín Montoya. El lateral va viatjar directament des de Birmingham a València per tancar el seu fitxatge amb el conjunt valencià per a les properes quatre temporades, al qual arriba amb la carta de llibertat a la mà.

tracking