TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Rugbi

El VPC incorpora tres reforços de cara a la propera temporada

Els tècnics destaquen la polivalència dels fitxatges

El VPC incorpora tres reforços de cara a la propera temporadaCesc Guimerà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El VPC ja té els reforços amb els quals ha estat treballant durant mesos per afrontar la propera temporada amb les màximes garanties, després de salvar la plaça a Divisió d’Honor gràcies a la compensació d’ascensos i descensos. Tres incorporacions i que ahir van ser presentades al costat del tàndem tècnic format per Jonathan Garcia i David Kirikaixvili, Dani Raya, responsable de les gestions, i David Ferré, vicepresident del club.

Es tracta de Samuel Tabu, Thomas Turckoski i Jean-Joseph Par­re. Els dos primers, de 21 anys, responen al perfil jove, polivalent, i amb projecció que el club busca mentre que Parre, mig obertura de 32 anys, aportarà la seva veterania. Turckoski, mig de melé, va passar per les categories inferiors de l’Union Bordeaux Bègles, equip del Top 14, mentre que Tabu, nascut a Tonga i format a Nova Zelanda, pot jugar de tercera i segona línia.

Jonathan Garcia va assegurar que ja té ganes que arribi l’arrencada de la pretemporada el dia 17 per poder començar a implantar sobre el camp el treball previ realitzat durant aquestes setmanes i que “l’objectiu és ser el màxim competitius possibles i això suposa pensar en l’ascens, però sense perdre de vista que aquesta temporada estem on estem gràcies als despatxos”.

A hores d’ara el VPC compta amb 64 fitxes, un 20% més que la temporada passada, un factor clau, segons va indicar Ferré, per afrontar la temporada amb les màximes garanties. El vicepresident del VPC també va lamentar la “falta de col·laboració amb Andorra Turisme” de cara a l’estada que l’Stade Toulousain iniciarà al país el proper cap de setmana, que des del seu punt de vista “s’ha fet pensant en el màrqueting i no en els beneficis per al rugbi”.

tracking