Curses de muntanya

La Travessa d'Ordino i la Massana vol superar els cent corredors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Travessa d’Ordino i la Massana celebra enguany els quinze anys de cursa amb l’objectiu de superar el centenar de corredors de la darrera edició. La prova es disputarà el diumenge 7 d’agost i constarà de tres recorreguts, amb sortida i arribada al poble d’Ordino. El circuit llarg, de 22 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell, serà puntuable per a la Copa d’Andorra de curses de muntanya, cosa que augmentarà l’exigència. El traçat mitjà constarà de 12,5 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell, mentre que el recor­regut curt tindrà una distància de 5 quilòmetres, amb 380 metres de desnivell. L’organització, Elit Esports, ha preparat dues barreres horàries per a la cursa llarga, a les 9.30 hores (Coll de les Cases) i les 12.30 hores (Llorts) per evitar que la prova s’allargui excessivament. Les inscripcions es poden fer al lloc web www.viula-muntanya.com fins al 5 d’agost, a un preu de 17 euros (gratis per als menors de 12 anys).

“Esperem superar el centenar de participants que vam tenir l’any passat. Pensem que és una bona data perquè ja farà uns quants dies que s’haurà disputat l’Andorra Ultra Trail i els corredors ja s’hauran recuperat. Com cada any canviem de recorregut, buscant itineraris que siguin agradables i competitius”, va explicar Gaspar Pellicer, d’Elit Esports.

L’última edició de la Travessa d’Ordino i la Massana va tenir la sortida i l’arribada a L’Aldosa (Ordino i la Massana s’alternen com a escenari) i els vencedors van ser els germans Òscar i Marc Casal, que van córrer plegats.

tracking