Curses amb obstacles

L'Spartan Race d'Encamp arriba a la xifra dels 1.600 participants

Els organitzadors esperen una empenta final que situï els inscrits entre els 1.800 i els 2.000

L'Spartan Race d'Encamp arriba a la xifra dels 1.600 participantsANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper cap de setmana es disputarà la primera edició de l’Spartan Race Encamp. Quan falten només quatre dies, la prova supera els 1.600 inscrits, i els organitzadors confien a poder arribar als 2.000 durant el que resta de setmana. Les inscripcions romandran obertes fins al mateix dia de la cursa.

“El client andorrà s’apunta a última hora, sabem que hi haurà una petita empenta durant aquests dies i esperem poder reunir entre 200 i 400 persones més”, explicava ahir el director de la prova Ángel Sanz, que va mostrar una petita part del recorregut, secret fins al mateix cap de setmana, al cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, i a Joaquim Tomás, director comercial d’Andorra Turisme. Pel que fa a la procedència dels participants, el 85% dels inscrits són estrangers, majoritàriament francesos, prop d’un 25%.

“Sabíem que el recorregut seria bo, però havent-lo treballat, serà espectacular, sens dubte un dels millors d’Europa”, indicava també Sanz. 700 dels corredors participaran dissabte en la modalitat estrella, la Beast, de 21 quilòmetres, en la que és l’Spartan amb més alçada d’Europa. El mateix dissabte també tindrà lloc la cursa Sprint, de 5 quilòmetres, mentre que la primera edició andorrana es tancarà diumenge amb la cursa Super, de 13 quilòmetres.

Jordi Torres va remarcar ahir que el nombre de participants s’apropa a les previsions per part del comú i va assenyalar que “el que és important és donar-li continuïtat per poder arribar a les xifres de ciutats com Barcelona o Madrid”. Tor­res també va confirmar que el Govern i el comú aporten 120.000 euros dels 210.000 que suposa l’organització de l’Spartan.

tracking