Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
curses amb obstacles

L'Spartan Race assoleix els 1.600 inscrits

El cònsol major d'Encamp, Jordi Torres i l'organitzador de la prova, Ángel Sanz a Grau Roig

L'Spartan Race assoleix els 1.600 inscrits

El cònsol major d'Encamp, Jordi Torres i l'organitzador de la prova, Ángel Sanz a Grau Roig

S. F. / ANA
Actualitzada 25/07/2016 a les 17:48
L’organització de la primera Spartan Andorra calcula entre 1.800 i 2.000 inscrits en aquesta primera cursa d’obstacles del circuit internacional Spartan Race. L’organitzador de la prova, Ángel Sanz, ha qualificat des del punt de vista esportiu molt interessant el repte d’una prova d’aquestes característiques al país i ha volgut remarcar que el recorregut previst i el disseny del circuit de 21 quilòmetres ha permès treballar a l’equip tècnic en noves maneres de plantejar obstacles o amb l’orografia natural del circuit “que per ella mateixa ja és un repte”. “Sabíem que el recorregut seria bo, però havent-lo treballat, crec que serà espectacular, sense dubte un dels millors recorreguts d’Europa”, ha assenyalat Sanz.

Respecte la procedència dels inscrits, el 85% dels participants inscrits són estrangers, on destaca la proporció de francesos (es calcula en un 25%) i la resta provinent de diferents parts de l’estat espanyol. Gairebé 700 participants de les 1600 persones inscrites participen en la modalitat ‘Beast’ a nivell internacional. La cursa, que se celebrarà aquest proper cap de setmana, compta amb tres modalitats diferents integrades dins la mateixa prova amb recorreguts de 5 quilòmetres (‘Sprint’), 13 quilòmetres (‘Super’) i 21 quilòmetres (‘Beast’). “Aquesta és una destinació global, hi ha molta gent de Madrid, de Catalunya, però també del País Basc, del Llevant o Andalusia”, ha assenyalat Sanz indicant que molts dels participants es desplacen per a la celebració de la prova. Sobre el número d’inscrits, Sanz considera acomplert l’objectiu que “diferents perfils participin”.

Respecte el recorregut, el promotor assenyala que d’entrada “la sortida serà espectacular perquè des del principi plantegem una bona sortida, que és el que espera la gent, que la cursa sigui dura”, i que el recorregut de 21 quilòmetres han decidit ajustar-lo a aquesta distància considerant la duresa del terreny, “recomanem a la gent que s’hidrati molt”, ha insistit, posant de relleu que és l’Spartan a Europa de més alçada.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477