Futbol

La Pilota d'Or no obsessiona Cristiano Ronaldo

Assegura que els premis individuals no ho són tot, encara que veu probabilitats de conquerir-la

La Pilota d'Or no obsessiona Cristiano Ronaldo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cristiano Ronaldo continua recuperant-se de la lesió al genoll que li va impedir acabar la final de l’Eurocopa. El portuguès, que va confirmar ahir que no jugarà la Supercopa d’Europa entre el Madrid i el Sevilla perquè s’incorporarà al club blanc un dia més tard de la final, es troba aquestes dies a la seva Funchal natal, on va celebrar els èxits de la temporada passada. “Ha sigut la millor temporada de la meva vida. He guanyat els dos títols més importants amb el meu club i amb la selecció, la qual cosa la fa única”, comentava. Amb tot, assegura que no el preocupa si guanya o no la quarta Pilota d’Or. Al respecte va comentar que “els premis individuals sempre els he guanyat sense expectatives, no ho són tot ni hi estic obsessionat. Tinc probabilitats de guanyar-la perquè he conquerit l’Eurocopa i la Champions, que són trofeus molt importants”.

Ronaldo, que ha inaugurat un hotel amb la seva marca, Pestana CR7 Funchal, va conèixer ahir que l’aeroport regional de Madeira, un dels més transitats de Portugal, passarà a denominar-se Cristiano Ronaldo en homenatge al davanter.

Vietto, a prop del Barça

Diverses informacions apunten que Luciano Vietto està més a prop de convertir-se en el davanter que vol Luis Enrique per ser el primer relleu del trident. L’acord entre el Barça i l’Atlètic de Madrid seria total i l’argentí, de 22 anys, aterraria a Barcelona per uns 22 milions d’euros.

tracking