Futbol

Neymar afirma que no va pensar a marxar del Barça

El brasiler assegura que està molt feliç al club, que “és casa meva”

Neymar afirma que no va pensar a marxar del Barça

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter de l’FC Barcelona Neymar reitera la fidelitat al club català, amb el que fa poc ha signat la renovació fins a l’any 2021. Tot i els problemes judicials que ha tingut a Espanya per la manera com es va realitzar el seu fitxatge i malgrat que clubs importants estiguin interessats a fer-se amb els seus serveis, el brasiler, en declaracions al canal SportTV, indicava que “vaig tenir propostes d’altres clubs, però en cap moment vaig pensar a sortir del Barcelona, que és casa meva”.

El davanter afegia que “al Barcelona sóc feliç. M’he quedat a Barcelona per l’alegria que tinc de viure i jugar allà, pel vestidor, i els meus companys, perquè estic molt ben adaptat. Per tot això he renovat el meu contracte”. En altres declaracions a Globoesporte parlava del conflicte judicial que va acabar amb un acord entre el Barça i la fiscalia espanyola per una banda –es denunciaven irregularitats en el seu fitxatge– i la desestimació de la querella de l’empresa DIS, que reclamava una quantitat del traspàs. “Estic segur que el meu pare ho va fer tot de la millor manera possible, la meva família està tranquil·la respecte a això.

El jugador, que d’acord amb el Barça no va disputar la passada Copa Amèrica per poder gaudir de descans aquest estiu, sí que estarà als Jocs Olímpics de Rio, on liderarà una canarinha que es vol refer del mal paper en la competició americana i aconseguir la medalla d’or davant dels seus aficionats.

tracking