TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Curses de muntanya

Núria Picas és baixa de darrera hora a la Marató

La catalana, que pateix molèsties, disputarà la Solidaritrail

Núria Picas és baixa de darrera hora a la MaratóArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La corredora de muntanya Núria Picas no podrà defensar el títol de la Marató dels Cims a causa d’unes molèsties i serà una de les baixes importants de l’Andorra Ultra Trail Vallnord, que arrenca demà al matí amb la sortida de la Ronda dels Cims.

Amb tot, la catalana ha volgut estar al costat de l’organització i venir al Principat el cap de setmana i prendrà part en la Solidaritrail, amb un recorregut popular de deu quilòmetres i que es disputa diumenge vinent. Picas fa quinze dies que va complir amb el que va batejar com a Home to home, un repte que consistia a encadenar dues de les proves més populars a Catalunya, la Cavalls del vent i la Carros de foc. Ara decideix prendre precaucions per no hipotecar altres objectius que li arriben més endavant.

L’organització de l’Ultra Trail està enllestint els darrers detalls de logística i avui Ordino serà un anar i venir de participants per a la recollida de dorsals de la Ronda dels Cims, que es realitzarà des de les tres fins a les set de la tarda. També es farà el brífing per a tots ells. Els corredors que han vingut de més lluny –hi ha més de quaranta nacionalitats representades– ja fa dies que es troben al Principat.

tracking