Futbol

Lucas Digne, tercer francès per a la defensa del Barça

El conjunt blaugrana fa oficial l’arribada del lateral del PSG per a les properes cinc temporades a canvi de 16 milions

Lucas Digne, tercer francès per a la defensa del Barça

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça va fer oficial ahir l’arribada de Lucas Digne, tercer reforç del conjunt blaugrana aquest estiu. El lateral esquerre francès aterra al Camp Nou procedent del París Saint-Germain i després de jugar la temporada passada cedit a la Roma, a canvi de 16 milions d’euros més variables, que podrien fer incrementar la xifra fins als 20 milions. Digne, de 22 anys, firma per a cinc temporades i tindrà una clàusula de rescissió de 60 milions.

El gal passarà avui la revisió mèdica i serà presentat al Camp Nou. Demà serà el torn per al seu compatriota i company a la defensa Samuel Umtiti. Amb aquestes dues incorporacions ja són tres els jugadors francesos a la línia defensiva de Luis Enrique, que les dues primeres temporades a la banqueta ja ha comptat amb Jérémy Mathieu. Qui s’allunya del Camp Nou, en canvi, és Adriano. El lateral brasiler va tancar el fitxatge per la Lazio, pendent ara de concretar la desvinculació del Barça, amb el qual manté contracte en vigor.

L’actualitat blaugrana d’ahir també va estar marcada per les negociacions amb l’Atlètic de Madrid per Luciano Vietto, que diversos mitjans asseguraven que estan properes a l’acord. El jugador hauria donat el vistiplau després de perdre protagonisme a l’equip de Diego Simeone, al qual va arribar l’estiu passat, i només quedaria pendent tancar les negociacions entre els clubs

tracking