Futbol

L'FC Andorra pot veure avui la candidatura acceptada

Ferré i España apropen posicions després de llargues converses

L'FC Andorra pot veure avui la candidatura acceptadaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui es pot desbloquejar de forma definitiva el camí cap a la presidència de l’FC Andorra de la candidatura liderada per Albert Ferré. L’aspirant i l’encara junta gestora presidida per Lluís España van apropar ahir posicions després d’una jornada de llargues converses i girs inesperats.

Durant bona part del dia Albert Ferré va estar a punt de retirar de forma definitiva la seva candidatura per la llunyania entre les postures i la pressió del rellotge, que corre en contra de l’única candidatura que s’ha postulat per fer-se càrrec del club. La situació, però, va canviar durant la tarda gràcies a la intervenció d’un dels jugadors de la plantilla, que va exercir de mediador entre la junta gestora actual i l’equip que encapçala Albert Ferré.

La candidatura de Ferré, completada per Xavi Gil, Jaume Bor­rell, Josep Alboquers, Marc Zamora i Joan Nazzaro, va ser invalidada la setmana passada per la junta electoral. Durant aquests dies s’ha portat a terme una votació entre els socis del club que tot sembla indicar que ha donat el vistiplau a l’únic candidat a la presidència.

tracking