Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Futbol

L'FC Lusitans torna a plantar cara al Domzale i cau per la mínima

Els de Raúl Cañete no abaixen els braços tot i el matiner gol eslovè

L'FC Lusitans torna a plantar cara al Domzale i cau per la mínimaFernando Galindo

El Lusitans va caure (1-2) ahir en el partit de tornada de la primera ronda de l’Europa League contra el Domzale. Tot i la superioritat eslovena, el conjunt de Raúl Cañete, com a l’anada, va sembrar certs dubtes en el conjunt eslovè, sobretot quan Luizao va aconseguir igualar el duel quan els eslovens semblaven haver donat el cop definitiu a l’eliminatòria.

El partit estava cridat a no tenir història quan Majer (4’) va recollir un servei de Husmani per col·locar l’1 a 0 en el marcador. Però el Lusitans no va abaixar els braços i Luizao (18’), golejador també fa set dies, va aprofitar una badada defensiva per tornar a superar la porteria eslovena. Quedaven vuitanta minuts per endavant per a la sorpresa i els visitants només creaven perill amb llançaments llunyans. A dos minuts del descans, però, Morel va rematar qualsevol esperança andorrana després que Trajkovski guanyés la línia de fons.

Amb tot decidit a la tornada de vestuaris, el Lusitans va arribar amb més comoditat a la porteria visitant amb ocasions de Moi, Luizao, Bruninho i Peter. Amb el Santa Coloma-Domzale es va tancar ahir la participació andor­rana a Europa. “Estem lluny però cada cop hi ha menys diferències. Els equips ja no vénen aquí de vacances”, indicava Cañete.