Ciclisme

Marcel Kittel s'imposa a Llemotges en un esprint de 'photo finish'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alemany Marcel Kittel (Etixx) va obrir el seu compte de triomfs al present Tour en imposar-se ahir a Llemotges en un disputat esprint que va necessitar de photo finish i que va deixar el francès Bryan Coquard (Direct) amb la mel als llavis. El líder de la ronda francesa, l’eslovac Peter Sagan (Tinkoff), va entrar tercer.

La quarta etapa del Tour, la més llarga de la present edició amb 237,5 quilòmetres, va veure com els favorits van evitar contratemps i van pensar en avui, amb un recorregut de mitja muntanya i sis ports puntuables, quatre dels quals als darrers cinquanta quilòmetres. Kittel es va fer amb la novena victòria en el seu palmarès al Tour després d’una jornada amb el guió previst. Una escapada, la corresponent persecució controlada i el moment final per als velocistes. Els valents del dia van ser l’espanyol Markel Irizar (Trek), el jove francès Gougeard (Ag2r), el belga Naesen (IAM) i l’alemany Schillinger (Bora). A set quilòmetres per a l’arribada l’aventura va quedar definitivament neutralitzada. Avui Sagan comença amb dotze segons sobre el francès Alaphilippe (Etixx) i catorze sobre Alejandro Valverde (Movistar).

Repte de xavi Casas

D’altra banda, a Ordino, on el Tour aterra diumenge, es va presentar l’activitat que Xavi Casas farà divendres per rebre la ronda. Saltarà per sobre de 300 persones estirades al carrer Major.

tracking