futbol

La junta electoral invalida la candidatura d'Albert Ferré

La junta electoral invalida la candidatura d'Albert FerréXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra no tindrà nou president de forma imminent. Ahir acabava el termini per validar les candidatures per succeir Lluís España al capdavant de l’entitat i la junta electoral, després de diverses hores de reunió, va decidir al final no acceptar la llista encapçalada per Albert Ferré, l’única presentada.

La junta electoral presidida per Santiago Marín va decidir per tres vots a dos no acceptar la candidatura de Ferré, ja que dos dels seus sis membres no són actualment socis de l’entitat. El candidat comptava amb el suport de l’exjugador Xavi Gil, i de Jaume Borrell, Joan Nazzarro, Josep Alborqués i Marc Rodríguez. Amb aquest nou escenari s’obre un període de tres mesos per a la presentació de noves candidatures durant el qual el club seguirà conduït per la junta gestora.

Per altra banda, la Federació Catalana va anunciar ahir els calendaris de la propera temporada a primera catalana en la qual l’FC Andorra seguirà en el grup 1. El club havia sol·licitat un any més el canvi al grup 2.

tracking