futbol

Del Bosque se'n va i signa la pau amb Iker Casillas

Del Bosque se'n va i signa la pau amb Iker Casillas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va fer oficial ahir que Vicente del Bosque no seguirà al capdavant de la classificació tal com el seleccionador va anunciar després de la prematura eliminació a l’Eurocopa de França davant d’Itàlia.

El campió del món i d’Europa amb Espanya es va reunir amb el president de l’RFEF, Ángel María Villar, i li va comunicar la decisió de no seguir dirigint la selecció i posar el punt final a una etapa que s’ha saldat, a més dels dos títols internacionals, amb un balanç de 87 victòries, 10 empats i 17 derrotes en els 114 partits oficials dirigits.

L’anunci de la federació va venir acompanyat d’una publicació a Twitter del porter Iker Casillas al costat de Del Bosque en la qual es podia llegir: “25 anys junts i els que ens queden. Gràcies mister.” El capità i el ja exseleccionador van voler tancar així l’enrenou causat per les declaracions de Del Bosque en les quals assegurava que el comportament de Casillas un cop relegat a la suplència a França per David de Gea no havia estat correcte.

tracking