Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Futbol

França no vol ser la víctima d'un nou miracle d'Islàndia

Els de Deschamps busquen una plaça per a la semifinal amb Alemanya
Didier Deschamps no vol sorpreses contra Islàndia.

França no vol ser la víctima d'un nou miracle d'Islàndia

Didier Deschamps no vol sorpreses contra Islàndia.

Actualitzada 03/07/2016 a les 07:08
“Islàndia no està als quarts de final de casualitat”, decla­rava ahir Didier Deschamps. Les paraules del seleccionador francès evidencien la màxima cautela amb la qual França afronta les semifinals de l’Eurocopa aquesta nit (21 h) contra Islàndia.
Ningú al país gal comptava que la seva selecció, una de les favorites a l’inici de la competició, arribés a aquestes alçades del torneig jugant-se-la amb el conjunt islandès, que va deixar pel camí Anglaterra als vuitens de final. “Hi ha molt respecte per la meva banda i per part dels jugadors per tot el que ha fet Islàndia”, afegia un Deschamps que considerava “molt important” el suport dels aficionats que avui ompliran les graderies de l’Estadi de França. Antoine Griezmann, màxim golejador del torneig amb Gareth Bale i Álvaro Morata, reconeixia també ahir, tot i les paraules del seu entrenador, que caure als quarts de final “seria un fracàs”.
Entre França i Islàndia sortirà el rival d’Alemanya, que ahir va superar Itàlia en una eterna tanda de penals després d’acabar la pròrroga amb empat (1-1).
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477