TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Pitch-and-putt

Andorra lluitarà per la cinquena plaça del Mundial contra Noruega

Andorra lluitarà per la cinquena plaça del Mundial contra Noruega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció andorrana que participa al Mundial de pitch-and-putt que es disputa a Xixerella lluitarà avui per aconseguir la cinquena plaça, després de caure ahir al matí contra Galícia en el desenllaç dels quarts de final i superar el País Basc en la primera eliminatòria per definir la resta de posicions del campionat.

El conjunt andorrà, que divendres va tancar la primera jornada amb empat (1-1), va caure finalment derrotat contra el combinat gallec per un total de 3 punts a 2. Gonzalo Mendoza va endur-se la victòria en el duel individual, però Pep Escabrós, derrotat per dos forats, i Toni Armengol, per tres, no van poder superar els seus adversaris. En la resta d’enfrontaments dels quarts de final, Irlanda va derrotar de forma contundent el País Basc (4-1), mentre que Catalunya es va imposar a França (3-2), i la Gran Bretanya a Noruega per idèntic resultat. Xile, per la seva banda, es va imposar per 2 a 3 a Suïssa en el play-off pel novè i desè lloc.

En la represa de la competició, l’equip que capitaneja Xavi Linde va superar amb contundència l’equip basc (5-0) amb victòria de Mendoza a l’individual contra Kepa Ikutza, metre que Armengol i Escabrós van superar la parella formada per Iban Alberdi i Gerardo Pagalday. L’equip noruec, per la seva banda, va superar també per 2 a 0 França.

Els catalans Marc Lloret, Josep Martínez i Enric Sanz buscaran avui el títol mundial contra una Irlanda que s’ha mostrat com la selecció més potent en les dues primeres jornades de competició. Catalunya va superar el Regne Unit a les semifinals, mentre que els irlandesos es van imposar a Galícia, botxí d’Andorra.

tracking