Futbol

La UE Santa Coloma busca resistir davant un Lokomotiva de Zagreb jove i veloç

La UE Santa Coloma busca resistir davant un Lokomotiva de Zagreb jove i veloç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UE Santa Coloma afronta aquesta tarda –17 hores, Estadi Comunal– el primer assalt a l’Europa League amb l’objectiu de mantenir viva l’eliminatòria davant el Lomomotiva de Zagreb croat, un rival teòricament superior que presenta joventut, qualitat i velocitat com a credencials. “El nostre objectiu és guardar-nos molt bé les espatlles perquè tenen jugadors molt desequilibrants al davant”, indicava Emiliano, el tècnic dels colomencs, que preveuen un rival dominador i buscaran les seves possibilitats al contraatac. El rival és un equip que té un acord de col·laboració amb el Dinamo de Zagreb i ha renascut en els darrers anys.

L’equip arriba a la cita sense el lesionat Roca –un cop rebut la setmana passada en un amistós el deixarà sense jugar– i amb dues incorporacions, el defensa Miguel Ruiz, que prové del Sant Julià, i el migcampista Roger Nazzaro, que va acabar amb l’FC Andorra la temporada passada. Ambdós s’han compromès per a la competició domèstica la temporada vinent.

EL LUSITANS VISITA EL DOMZALE ESLOVÈ

A l’altra eliminatòria de l’Europa League que té un equip del Principat present, l’FC Lusitans buscarà posar-ho complicat a l’adversari i treure un bon resultat aquesta nit (20 hores) del camp del Domzale eslovè, que parteix com a favorit. “Hem d’intentar ser un grup molt compacte per poder contrarestar el futbol directe que fan”, analitzava el tècnic, Raúl Cañete, sobre un rival del qual destacava les seves prestacions físiques.

tracking