detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra no deixa enrere la mala ratxa. El club, que pateix estretors econòmiques i que el mes vinent decideix el seu futur en unes eleccions per a les quals de moment no s’ha presentat cap candidatura, ha patit el robatori de material que guardava a l’estadi d’Aixovall. Pilotes, equipament, botes i material electrònic haurien estat sostrets la nit de diumenge i l’incident ja ha estat posat en coneixement de la policia.

El president, Lluís España, deia ahir que es farà inventari de tot el que ha estat robat per presentar la preceptiva denúncia i lamentava els fets, dels quals va tenir coneixement dilluns al matí, quan els conserges de la instal·lació van adonar-se que la porta del barracó prefabricat en el qual el club tricolor guarda el material havia estat forçada. “El que teníem allà val els seus diners, una altra mala notícia”, indicava España contrariat.

Aixovall va deixar de ser la temporada passada el camp en el qual l’FC Andorra disputava els partits. L’equip, que es queixava del deteriorament de les instal·lacions, va arrencar la lliga a l’Estadi Nacional i un cop la Federació de Futbol va acabar la construcció dels camps de la Borda Mateu s’hi va traslladar. Amb tot, encara usava la instal·lació puntualment i guardava material en aquell espai. L’estadi ha anat perdent activitat per l’estat de les instal·lacions i perquè els partits s’han traslladat als nous terrenys de joc.

tracking