Futbol

Espanya aterra a Madrid amb sensació de fi d'etapa

Del Bosque no aclareix el seu futur en espera de reunir-se amb Villar

Espanya aterra a Madrid amb sensació de fi d'etapa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espa­nyola va aterrar ahir a Madrid després de caure eliminada dilluns en els vuitens de final de l’Eurocopa contra Itàlia. En el combinat espanyol es respiren aires de final d’una etapa després d’un cicle d’èxit que es va iniciar amb la victòria europea del 2008 i que després del títol mundial del 2010 i la segona Eurocopa dos anys després va començar a donar símptomes d’esgotament amb la prematura eliminació al Mundial de Brasil.

Gerard Piqué reconeixia que el nivell de la selecció “ja no és el mateix d’abans i s’ha d’acceptar”. Tot i això, el futur del seleccionador, Vicente del Bosque, encara no està decidit en espera de reunir-se amb el president de la federació, Ángel María Villar.

A França ja només vuit equips segueixen en competició. Els quarts de l’Eurocopa arrencaran demà a Marsella amb el duel entre Polònia i Portugal. Divendres serà el torn de Gal·les, que s’enfrontarà a Bèlgica. El duel estrella entre Alemanya i Itàlia, dissabte, i en matx entre la gran revelació del torneig, Islàndia, i França tancarà diumenge la ronda.

tracking