Automobilisme

Joan Vinyes i Marc Carol gairebé fan el ple al circuit Motorland d'Alcanyís

Joan Vinyes i Marc Carol gairebé fan el ple al circuit Motorland d'AlcanyísFotoesport

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Vinyes, en la seva tornada a la competició després de tres mesos, i Marc Carol (Seat león Cup) no van tenir problemes per dominar la categoria TCR en la prova del Campionat d’Espanya de Resistència (CER) disputada al circuit Motorland d’Alcanyís. El tàndem Vinyes-Carol gairebé va fer el ple en les curses disputades. En la primera, dissabte a la nit, l’equip de Baporo Motorsport va ser el guanyador. En la segona, de llarga distància (tres hores) i puntuable per al CER, Vinyes i Carol van repetir triomf. A més a més, al pas per la primera hora de competició eren tercers, posició que també els va servir per puntuar per al Campionat de Resistència.

Joan Vinyes no podia estar més satisfet de la seva actuació al Seat León després de l’aturada obligada. “Sens dubte ha sigut un míting molt positiu. Tot ha sortit molt bé, fins i tot millor del que esperava. Malgrat no estar del tot recuperat, m’he trobat molt còmode al volant. Els pocs imprevistos que s’han plantejat els he pogut resoldre sense gaires problemes. Marxo de Motorland molt satisfet”.

Tot i les bones sensacions, i les victòries, Vinyes no es planteja ara per ara seguir cap campionat de forma regular. El seu objectiu és recuperar-se al cent per cent de la lesió i després decidirà quina línia seguir.

tracking