CS-310

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Curses de muntanya

Ferran Teixidó acaba setè al Santa Caterina Vertical Kilometer i lidera la generalFacebook

Ferran Teixidó va aconseguir ahir una interessant setena posició en el Santa Caterina Vertical Kilometer, prova de les Skyrunner World Series, que el situen en el lideratge provisional de la competició amb dues curses disputades. Teixidó va aturar el cronòmetre en un temps de 37’20’’, lluny del millor temps marcat per l’italià Philip Götsch, 33’52’’, que significa rècord del quilòmetre vertical. Segon va ser Hannes Perkmann (36’18’’), mentre que Urban Zemmer, un dels favorits, va ser tercer, amb una marca de 36’39’’. Ferran Teixidó es mostrava “molt content” per la seva actuació a Itàlia. “He acabat per davant de gent que està a Copa del Món i m’he pogut situar primer de la general. Objectiu complert”, indicava el corredor andorrà. Saul Padula, vencedor a la Transvulcania, no va competir a Itàlia i Ondrej Fejfar, segon a les Canàries, ahir va quedar molt endarrerit. “La primera posició ara és anecdòtica”, apuntava Teixidó. Sobre la cursa, el corredor de l’equip nacional va comentar que “feia molta calor però això és per a tots igual. El guanyador ha fet una gran cursa, no era un dia per fer rècord. Psicològicament ha estat una cursa dura per a mi perquè m’he vist per darrere dels deu primers de sortida, quan aquí a Andorra sempre vaig dels primers, i he hagut d’anar remuntant, però he acabat davant de gent bona de Copa del Món”.

Les Skyrunner Wolrd Series reprenen la competició demà en la modalitat Sky amb la Livigno Skymarathon, amb els germans Òscar i Marc Casal a la sortida.