Futbol sala

Andorra mostra convicció i capacitat de reacció i torna a superar Malta

Andorra mostra convicció i capacitat de reacció i torna a superar MaltaSergi Cano

La selecció andorrana es va tornar a imposar ahir a Malta (4-2) en el segon dels dos amistosos programats de cara a agafar rodatge per al Preeuropeu de la temporada vinent.

Els de Xavi de la Rosa van pagar d’inici l’esforç físic de dimecres i es van veure sorpresos per un combinat maltenc que es va posar per davant mitjançant Cassar. A mesura que avançaven els minuts, Andorra es va anar trobant més còmoda i va imposar la seva superioritat tècnica fins a col·locar-se 4 a 1 amb gols d’Èric Vidal, que es va estrenar en el seu segon partit com a internacional abans del descans, Edgar, als 40 segons de la represa, Jonathan, amb una vaselina exquisida, i Omar aprofitant el porter-atacant rival. Malta va retallar distàncies gràcies a Nismayer i va enviar dues pilotes al pal. “El balanç dels dos dies és millor del que esperàvem, l’equip ha estat molt bé i ha mostrat molta convicció i caràcter”, declarava el tècnic andorrà.