Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Hoquei Patins

L'Andorra Hoquei Club celebra l'ascens en 'Les 12 hores'

Es realitzarà aquest dissabte amb la participació dels equips del Capellades HC, l'Igaualda HC i el CH Palafurgell.
L'Andorra HC celebra l'ascens

L'Andorra HC celebra l'ascens

L'Andorra HC celebra l'ascens

AHC
Actualitzada 23/06/2016 a les 16:42
L’Andorra HC aprofitarà 'Les 12 hores' d’hoquei patins, que tenen lloc aquest dissabte, per celebrar amb el seus seguidors l’ascens a Primera Divisió Catalana, assolit després de proclamar-se campió del grup C de Segona Catalana el passat 22 de maig.

Aquesta fita posa de relleu l’excel·lent treball del club que ha permès que un equip integrat per jugadors experimentats i joves de gran talent aconseguís el salt de categoria.

La jornada festiva també servirà per acomiadar diversos membres de l’equip juvenil, que han participat activament en aquest èxit esportiu i que deixen el club per prosseguir els seus estudis a l’estranger.

En aquesta edició de les 12 hores comptarem amb la participació de tots els equips del club i dels equips Capellades HC, Igualada HC i CH Palafrugell.

La competició, que tindrà lloc al pavelló de l’Estadi Comunal, s’iniciarà a les nou del matí. Al llarg de la jornada se succeiran els 15 partits previstos, amb el plat fort de l'enfrontament final entre el sènior de l’Andorra HC i el Capellades, equip que milita a la Nacional Catalana.

El president del club, Jaume Solé, ha destacat el caràcter festiu d’aquesta cita, que serveix de punt de trobada anual de tota la família de l’hoquei andorrà. “La festa d'aquest any serà més grossa perquè tenim un esperat ascens a celebrar. L’any passat ens vam quedar a les portes però aquest hem aconseguit un merescut retorn a la Primera Divisió Catalana després d’una temporada dura i intensa en un grup molt competitiu”.

Solé ha agraït el suport del comú d’Andorra la Vella al club en general i en 'Les 12 hores' en particular.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477