TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. Mobilitat recomana el pas pel centre de la vila

Dopatge

Andorra figura a l'informe sobre el 'cas Jama Aden'

El tècnic podria haver adquirit substàncies de dopatge al Principat

Andorra figura a l'informe sobre el 'cas Jama Aden'Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’operació contra el dopatge que dilluns va acabar amb la detenció de l’entrenador d’atletes d’elit Jama Aden i el seu fisioterapeuta de confiança a Sabadell podria esquitxar Andorra, segons publicaven ahir diversos mitjans espa­nyols citant fonts properes a la invetigació.

Aquests informacions asseguraven que el tècnic podria haver escollit la localitat catalana com a base d’operacions “per la seva proximitat amb l’aeroport de Barcelona, el centre d’alt rendiment de Font Romeu i les farmàcies d’Andorra”, on hauria tingut accés a algunes de les substàncies decomissades a l’operació.

Aden, que ha treballat amb el britànic nascut a Somàlia Mo Farah, guanyador de dos ors als Jocs de Londres als 5.000 i als 10.000 metres, Genzebe Dibaba, plusmarquista dels 1.500, o Tirunesh Dibaba, guanyadora de tres medalles olímpiques, va ser detingut en el marc d’una operació en la qual es van comissar anabolitzants, EPO, 60 xeringues utilitzades i medicaments il·legals i es van realitzar controls a 27 atletes.

tracking