França i Suïssa, a vuitens

Els amfitrions, amb Deschamps tirant de rotacions, igualen sense gols els helvètics i passen com a primers de grup
França i Suïssa van disputar un partit entretingut a Lille que va acabar sense gols.

Actualitzada 20/06/2016 a les 07:26
Un empat valia a França i Suïssa perquè les dues seleccions passessin a vuitens i aquest és el resultat que es va donar ahir a Lille (0-0). Però cap de les dues seleccions va donar peu a les suspicàcies perquè al partit només li van faltar els gols. En l’altre duel final del grup A, Albània va fer història en derrotar –i eliminar– Romania (0 a 1, gol d’Armando Sadiku, 43’), i va aconseguir la primera victòria en una Eurocopa i la possibilitat de classificar-se per a vuitens com un dels millors tercers.
El partit entre Suïssa i França, ja classificada però a la recerca de la primera posició, va ser entretingut, amb més possessió de pilota per als helvètics i, per contra, millors ocasions per als amfitrions, que van deixar a la banqueta Payet, la seva estrella de moment del torneig. Didir Deschamps també va donar descans a Kanté, Matuidi i Giroud. El desitjat Pogba –es parla que el vol fitxar el Reial Madrid– va trobar-se amb el travesser en dos xuts a la primera part, el primer dels quals amb la col·laboració del porter Sommer. França va disposar de les millors ocasions, que no van acabar entrant mentre que Suïssa demostrava una vegada més que li falta ser més resolutiu en atac.
En la segona part, Griezmann va tenir a tocar el gol, però Sommer va estar encertat. L’entrada de Payet per Coman va animar els francesos. El jugador del West Ham va tenir la millor oportunitat amb un xut que va anar al pal. Al final, repartiment de punts i de places per a vuitens. On somia estar la sorprenent Albània.
En la jornada d’avui (21 h) tanca la primera fase el grup B amb els partits entre Rússia i Gal·les i Eslovàquia i Anglaterra. El grup està molt obert, tant que qualsevol cosa pot passar. Anglaterra (4 punts) buscarà la victòria per accedir a vuitens com a líder de grup, mentre que Eslovàquia, amb 3 punts, ha de sumar. Qui ho té més difícil és Rússia, que ha de guanyar Gal·les, segona amb una victòria, si no vol veure’s fora.

INIESTA NO VEU COM "UNA ESPINA" NO REBRE LA PILOTA D'OR
Andrés Iniesta, que ha destacat en els dos partits d’Espanya rebent elogis de mig món, va assegurar ahir que no haver rebut la Pilota d’Or “no és una espina”. És més, el migcampista del Barça va afegir que “tampoc crec que sigui injust. Tant Leo [Messi] com Cristiano són mereixedors del guardó. Cadascú té la seva opinió”. El de Fuentealbilla va elogiar Vicente del Bosque, de qui va assegurar que “està fent un treball fantàstic. Tan de bo tot surti bé i segueixi més temps”.

(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477