Hoquei

L'Andorra HC acaba a la quarta posició a la final de quatre de segona catalana

L’Andorra Hoquei Club va caure ahir derrotat contra el Lleida Llista Blava B (7-4) en el partit pel tercer i quart lloc de la final de quatre de la segona divisió catalana, disputada a Sant Hipòlit de Voltregà.

El conjunt de Roger Corral va tenir opcions de superar el conjunt lleidatà fins ben entrada la segona meitat, però a la recerca de l’empat final va veure com el rival s’adjudicava finalment el tercer lloc. El Lleida Llista Blava va manar en el marcador en tot moment i ja va arribar al descans amb un avantatge de dos gols (3-1). A la represa, els andorrans van aconseguir retallar diferències en dues ocasions (3-2 i 4-3) però sense aconseguir donar la volta al marcador. Juan Sebastián, Àlex i Marc Pallarès en dues ocasions van ser els autors dels gols. L’Igualada B es va proclamar campió en superar el Congrés (3-8).