Canoa-caiac

Doria obté el dissetè lloc a la Copa del Món de la Seu

La jove palista va fer una baixada ràpida però va rebre penalitzacions

Doria obté el dissetè lloc a la Copa del Món de la SeuAgustí Cucurulls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria va aconseguir ahir la dissetena posició en C1 a les semifinals de la Copa del Món de canoa-caiac, que es disputa al parc del Segre de la Seu d’Urgell. La jove palista, que la jornada anterior havia aconseguit la classificació amb una actuació fiable, va fer una baixada ràpida durant la ronda que es jugava l’accés a la final però les penalitzacions li van restar qualsevol possibilitat d’estar entre les deu millors –les semifinals les disputaven vint competidores–. Fins a vuit segons extres va acabar rebent l’andorrana per les errades a l’hora de gestionar el traçat.

“Crec que la baixada ha estat bastant bé menys una porta al final i els tocs. El temps estava bé”, analitzava una Mònica Doria que va creixent i amb només setze anys competeix de tu a tu amb palistes més experimentades. La setmana vinent, a la localitat francesa de Pau, l’andorrana tindrà una nova oportunitat per acostar-se a les millors.

La victòria en la categoria va ser per a l’espanyola Núria Vilar­rubla, que ha estat dominadora durant el cap de setmana. Van completar el podi la també espanyola Miren Lazcano i l’australiana Noemí Fox.

tracking