TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Futbol sala

Lluís Cruz, nou propietari de la banqueta de l'Encamp

Lluís Cruz, nou propietari de la banqueta de l'EncampCesc Guimerà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Cruz serà el nou entrenador de l’FC Encamp durant les properes dues temporades. El fins ara tècnic de La Massana ocuparà la vacant deixada per Moisés Gonçalves, que dirigirà el flamant equip de la federació i que encara es troba negociant la seva sortida. Cruz compaginarà el càrrec amb el de secretari tècnic, a més de formar part de l’estructura de base del club.

“Estic molt il·lusionat amb aquesta oportunitat i ja tinc ganes de començar a treballar el 4 de juliol”, indicava el tècnic, que després de mantenir un primer contacte amb els seus nous jugadors espera mantenir el bloc de les últimes temporades. Cruz encara el repte de dirigir l’equip campió de les últimes set lligues. “Qualsevol entrebanc és un pas enrere però confio molt en mi mateix”, va indicar, i espera competir a un gran nivell a la propera UEFA Futsal Cup.

Per altra banda, el club espera donar a conèixer la setmana vinent el nom del substitut d’Òscar Guerrero, que recentment va anunciar que abandona la banqueta de l’equip de futbol.

tracking