Futbol

Julio Alberto oferirà dues xerrades a tècnics i jugadors

El jugador del Barça durant la dècada dels 80 realitzarà una doble ponència sobre el futbol base i la gestió de grups

Julio Alberto oferirà dues xerrades a tècnics i jugadors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exjugador del Barcelona i internacional espanyol, Julio Alberto, serà el protagonista d’una doble xerrada davant de jugadors de base i entrenadors de la Federació Andorrana de Futbol, els dies 13 i 14 de juny, en la qual explicarà els seus punts de vista sobre diversos aspectes relacionats amb la pràctica esportiva a través de la seva experiència personal de superació, poques setmanes després de la publicació de la seva autobiografia Nunca recordaré haber muerto.

Julio Alberto ha estat vinculat amb la Fundació i l’Escola del Barça així com amb l’àrea social de l’entitat durant els darrers anys. El jugador, que va vestir la samarreta blaugrana entre 1982 i 1991, realitzarà la primera ponència davant dels tècnics i repetirà amb els futbolistes, en les quals tractarà temes com les particularitats dels adolescents a l’esport, la integració dins dels grups de jugadors o la complexitat de la figura de l’entrenador.

Material per al futbol femení

També ahir la FAF va fer entrega del material esportiu subvencionat per la FIFA als clubs femenins en un acte que també va tenir lloc a l’Estadi Comunal. El president Víctor Santos va ser l’encarregat de realitzar la protocol·lària entrega acompanyat de Julio Ferreros, vocal de la junta directiva, Joan Carles Ruiz, seleccionador femení, i les internacionals Marta Sanjuan i Tere Morató.

tracking