Automobilisme

Albert Llovera no figura entre els finalistes del Princesa d'Astúries

Javier Gómez Noya, els ‘All Blacks’, Sébastien Loeb i Lindsay Vonn opten al guardó

Albert Llovera no figura entre els finalistes del Princesa d'AstúriesXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera no optarà finalment el premi Princesa d’Astúries dels Esports que s’entrega avui a Oviedo. L’andorrà, que figurava entre els vint candidats per quart any consecutiu, no consta entre els finalistes d’un guardó que es disputaran el triatleta Javier Gómez Noya, els All Blacks (la selecció de rugbi de Nova Zelanda), el pilot Sébastian Loeb i l’esquiadora Lindsay Vonn. El jurat decidirà avui per donar a conèixer el guanyador de la 36a edició d’un guardó que l’any passat es van endur els germans Gasol i al qual enguany Llovera optava amb Jesús Ángel García Bragado, Ruth Beitia, Carlos Sainz, Kilian Jornet, Teresa Perales, Robert Kelly, Kohei Uchimura, Carolina Marín, Vladimir Holubnichyy, la regata Oxford-Cambridge, La Vuelta a España, Rosa Mota, una representació del motociclisme espanyol, Javier Fernández López, Fernando Belasteguín i Juan Martín Díaz

El pilot, per altra banda, encara la seva estrena al Mundial de ral·li cros aquest proper cap de setmana a Noruega. El pilot, que demà es desplaçarà al país nòrdic, es va mostrar molt satisfet pels resultats dels tests realitzats la setmana passada a Polònia al costat de Krzysztof Holowczyc tot i que va reconèixer que el rendiment del cap de setmana “és una incògnita” en la modalitat, barreja de circuit i ral·li, en la qual s’estrena. “Tinc moltes ganes de començar la competició i tenir un contacte amb un circuit mític d’RX i veure com estic respecte als meus rivals”, afegia el pilot andor­rà.

PROTAGONISTA D'UNA XERRADA DAVANT DE TRENTA INTERNS DEL CENTRE PENITENCIARI

Albert Llovera va compartir ahir una xerrada amb els interns del centre penitenciari de la Comella en el marc del cicle d’activitats organitzats com a part del programa de reinserció en el qual ja han participat Joaquim Purito Rodríguez o el MoraBanc Andorra.

El pilot va oferir una xerrada motivacional centrada en la capacitat de reinvenció durant la vida davant d’una trentena d’interns. Llovera, habituat a actes similars però que s’estrenava en un entorn d’aquestes característiques, va voler transmetre un missatge d’optimisme i la necessitat de mantenir una actitud positiva davant les adversitats per poder tirar endavant qualsevol projecte. O inquietud. “És molt important que vegin que els plans que tenim a la vida poden canviar moltes vegades i els ho intento explicar a través del meu cas personal, les expectatives que he tingut des de l’accident i com he anat tirant endavant”, comentava el pilot. En el mateix sentit, Francesc Tarroch, director del centre penitenciari, va voler fer especial èmfasi en l’esperit de superació que personifica Llovera i com d’útil pot arribar a ser el seu exemple “per a la vida futura un cop abandonin el centre”.

tracking