Motociclisme

Xavi Cardelús ja disposa de moto per tornar a competir al circuit de Catalunya

Xavi Cardelús ja disposa de moto per tornar a competir al circuit de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús ja disposa de la moto amb la qual tornarà a competir aquest proper cap de setmana al circuit de Barcelona-Catalunya, a la tercera prova del calendari del Moto2 European Championship, després de l’espectacular accident sense conseqüències que va patir a Motorland en la darrera prova del campionat.

“Tot l’equip ha fet un esforç impressionant. Estic molt agraït per la feina que han fet i espero poder arrodonir-la amb una bona actuació a les curses de diumenge”, assegurava el pilot. L’equip Promoracing ha treballat durant els darrers deu dies en la reconstrucció de la Kalex que va quedar greument malmesa en l’accident on es van veure implicats cinc pilots.

Cardelús arribarà a Montmeló en la novena classificació del campionat, amb 26 punts. La cita arrencarà dijous amb els entrenaments lliures que tindran continuïtat divendres abans dels classificatoris de dissabte. “És una prova que és com casa meva. Em vindran a veure familiars i amics i seguidors des d’Andorra i això em donarà un punt de motivació extra. L’objectiu és estar entre dels deu primers des del primer moment”, afirma el pilot.

tracking