Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Bàsquet

Els Warriors passen per sobre dels Cavaliers i signen el 2 a 0

Actualitzada 07/06/2016 a les 07:28
Els Golden State Warriors van posar un 2 a 0 a les sèries finals de l’NBA amb tota una exhibició davant dels Cleveland Cavaliers, a qui van superar per 110 a 77. Si en el primer partit van ser els secundaris els que van donar ales als vigents campions, aquest cop els primeres espases Stephen Curry i Klay Thompson van brillar amb 18 i 17 punts respectivament, amb Draymond Green al seu davant amb 28 punts. Als Cavaliers, en canvi, només va donar la cara el seu jugador franquícia, LeBron James, amb 19 punts, 8 rebots i 9 assistències que van ser insuficients per conduir cap a un final ajustat. Cleveland només va ser capaç de mantenir la igualtat en el primer quart (19-21) però després els locals van ser una màquina piconadora.
L’eliminatòria se’n va ara cap a Ohio, on els Cavaliers necessiten una reacció en el seu joc per intentar canviar la tendència d’una final en la que a hores d’ara hi ha un equip molt per sobre de l’altre.

Curry diu ‘no’ a Rio
D’altra banda, Curry va confirmar el que ja s’intuïa el dia abans, la seva renúncia a participar en els Jocs de Rio de Janeiro amb la selecció dels Estats Units, candidata indiscutible a endur-se la medalla d’or. L’estrella de Golden State parlava de diversos factors, tot i que deixava clar que vol aprofitar l’estiu per recuperar-se del tot de la lesió al genoll que l’ha fet perdre’s diversos partits en els play-off de l’NBA. Amb 28 anys actualment, el jugador pot arribar als Jocs del 2020 en plenitud de facultats.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477