Motociclisme

Cristian España puja posicions en la penúltima etapa de Sardenya

Cristian España puja posicions en la penúltima etapa de SardenyaBlai Jané

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot Cristian España (Beta 450) va completar amb bones sensacions la quarta i penúltima etapa del Sardegna Rally Race, prova del calendari del campionat del món que es disputa a l’illa italiana. L’andorrà va aconseguir la vintena plaça de l’etapa i es col·loca en el dissetè lloc de la general en un dia en el que va escalar posicions tot i no sortir del tot rodó.

España va completar una primera part de l’especial a bon ritme i recuperant temps als rivals, però va tenir problemes amb la navegació més tard. “Estava anant molt bé, però en un tram amb diferents camins i traçades m’he perdut”, descrivia. Va fer mitja volta creient que anava per un camí equivocat i poc després va veure que no havia pres una bona decisió. La prova la domina ara l’espanyol Joan Pedrero (Sherco 450), que va desbancar el francès De Soultrait de la primera posició. España es troba a més d’una hora de Pedrero i en la seva categoria ocupa la quinzena plaça.

“Estic content perquè estic començant a agafar feeling amb el roadbook. Crec que podem estar entre els quinze primers, i per què no entre els deu, si no ens equivoquem i apugem una mica el ritme”, comentava. L’andorrà té avui la darrera oportunitat per escalar posicions en una jornada amb dues especials.

tracking