Raids

España millora posicions a la general del Sardegna Rally

España millora posicions a la general del Sardegna RallyBlai Jané

Cristian España (Beta 450) va agafant-li a poc a poc el to al Sardegna Rally Race, tercera prova puntuable per al Mundial de cross country. El pilot andorrà, amb problemes gastrointestinals, va millorar posicions en la tercera jornada de la competició i ara ocupa el 25è lloc de la general, guanyant tres places respecte a divendres. En la classificació de les motos de la seva categoria (450 cc WC), España és dinovè en un ral·li que està dominant amb solidesa el francès Xavier de Soultrait, per davant del local Botturi i del seu compatriota Olivier Pain. España, que ahir va ser 27è i 23è en les dues especials disputades, es troba a prop de 40 minuts del primer classificat.

“He estat millor en navegació avui. Sobre la moto em sento cada cop millor. En la primera especial he comès alguna errada perquè vull córrer i en la segona he decidit anar més amb calma, però tot i així he aconseguit avançar rivals i he millorat llocs a la general”, explicava ahir España, que segueix mantenint un discurs serè. “Queden tres dies i això és molta cursa. El més important és acabar les etapes i guanyar experiència”, va assegurar. El Sardegna Rally viurà avui dues especials.