Bàsquet 3x3

Andorra perd per la mínima amb Turquia i enfonsa la Xina per ser tercera de grup

Andorra perd per la mínima amb Turquia i enfonsa la Xina per ser tercera de grupFIBA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció andorrana masculina va tancar ahir el Campionat del Món de bàsquet 3x3 sub-18 de Kazakhstan amb una gran jornada. L’equip, format per Alexis i Hugo Bartolomé, Aaron Guzmán i Èric Peña, va vendre cara la derrota contra Turquia, vigent campiona d’Europa, amb la que va caure per 18 a 17 i amb un triple errat en l’últim segon que hauria significat la victòria. La fita la van aconseguir en el darrer partit del grup, quan Andorra va passar per sobre de la Xina (13-21). El triomf va permetre la selecció entrenada per Èric Bartolomé finalitzar en la tercera posició del grup B, empatats amb xinesos i turcs, sense opció d’entrar als quarts de final, cosa que van fer l’Argentina i Geòrgia, amb 4 i 3 triomfs.

“Ha sigut un torneig en què hem anat de menys a més, amb una gran segona jornada en què perdem d’un contra la campiona d’Europa i aconseguim una gran victòria davant la Xina. Un altre pas endavant del 3x3 andorrà. Hem lluitat al límit contra seleccions molt més potents que nosaltres i hem rebut la felicitació de nombroses delegacions, que ens animen a seguir per aquest camí,” valorava Èric Bartolomé.

La competició per a la delegació andorrana a Astana es tancarà avui amb la darrera jornada en categoria femenina. La selecció, integrada per Laura Bueno, Júlia Márquez, Marta Martín i Carla Solana, afronta els partits contra la Xina i Tunísia després d’encadenar una der­rota (França) i una victòria (Emirats Àrabs) en la jornada inaugural.

tracking