Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Futbol

Dani Alves se'n va a la Juve

Dani Alves se'n va a la Juve

Dani Alves se'n va a la Juve

Dani Alves no celebrarà més títols al Camp Nou.

Actualitzada 03/06/2016 a les 07:19
Ja és oficial. Dani Alves deixa la plantilla de l’FC Barcelona i el seu nou destí serà la Juventus de Torí, on signarà per a dos anys més un altre d’opcional. La marxa del lateral brasiler, de 33 anys i que en feia vuit que era al Camp Nou, la va oficialitzar el secretari tècnic del Barça, Robert Fernàndez, al matí i més tard la ratificava el defensa en una carta dirigida a l’afició. “Dani ha decidit marxar. No m’agrada que se’n vagi, però és una decisió personal. Es tracta d’un jugador molt important. El seu comportament ha estat fantàstic, però és la seva decisió”, indicava Robert, que va justificar l’adéu del jugador amb una clàusula d’escapament que no permet al club català cobrar traspàs.
Alves, que s’acomiada amb 23 títols en el seu palmarès, va penjar un escrit al seu compte d’Instagram en el qual assegurava ser “un privilegiat [...] a qui la vida li ha permès vestir la samarreta del millor club del món en una dècada prodigiosa. Marxo, però tornaré perquè sóc un culer més”.
Robert Fernàndez també va parlar d’altres noms. Sobre Mascherano va indicar que el club no vol que marxi i està segur que es quedarà, respecte a Neymar va assenyalar que no estava nerviós pel seu futur, mentre que va confirmar el retorn de Denis Suárez.
Mentre això passava, Leo Messi i el seu pare, Jorge, declaraven a l’Audiència de Barcelona acusats de tres delictes contra la Hisenda pública. Els dos van responsabilitzar els assessors legals del frau fiscal. “Jo només jugava a futbol. Firmava els contractes perquè confiava en el meu pare i en els advocats”, va dir Messi.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477