Tennis

Els socis del Santa Coloma volen més informació sobre el projecte de Lao

Els socis del Santa Coloma volen més informació sobre el projecte de LaoFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els socis del Club de Tennis Santa Coloma van decidir dilluns en una assemblea celebrada a la Llacuna demanar més informació i per escrit sobre el projecte que lidera l’empresari Miguel Lao per construir un complex esportiu de pàdel i tennis als ter­renys de l’actual instal·lació. L’assemblea, a la qual van assistir una cinquantena de socis i hi havia vot delegat fins arribar a la meitat del cens (uns 150 socis), va ser calenta, amb dues posicions confrontades. El president del club, Gerard Blasi, explicava en finalitzar la trobada que “el que hem fet és explicar les opcions que teníem sobre la taula i demanar una votació per rescindir o no el contracte de lloguer que tenim actualment i així el senyor Lao podria començar les obres. Què ha passat? Doncs que al final els socis han demanat més informació abans de poder decidir en un sentit o un altre”.

Després d’aquest posicionament de l’assemblea, la junta n’haurà de convocar una altra en un marge com a mínim de 15 dies si l’empresari complementa la informació demanada.

Miguel Lao, que no amagava ahir el seu disgust per la decisió de l’assemblea en creure que ja havia aportat prou informació, assegurava que prenia nota de la postura dels socis i que estudiava dues opcions: “O bé responc al que em demanen o bé començarem les obres en els terrenys que no els impliquen a ells per no perdre més temps. Ja veure què faig.”

En l’assemblea també es va plantejar una proposta de trasllat del club, defensada per Patrick Garcia, a uns terrenys de l’avinguda Santa Coloma. Una opció més, no tancada encara, per posar a decisió dels socis.

tracking