Golf

Carlos Sarmiento, Eduard Tor i Eva Vilagut guanyen el torneig Andbank al Prat

Carlos Sarmiento, Eduard Tor i Eva Vilagut guanyen el torneig Andbank al PratAndbank

Carlos Sarmiento, en la categoria inferior, Eduard Tor, en la superior, i Eva Vilagut en scratch van ser els guanyadors de la tercera prova del torneig Andbank de golf, que es va celebrar el passat divendres al Reial Club de Golfs El Prat i que va aplegar més de 90 jugadors.

Disputat a 18 forats en la modalitat stableford individual (punts en funció dels cops realitzats) el dominador de la categoria inferior, Carlos Sarmiento, va sumar un total de 36 punts, mentre que Eduard Tor, el participant més jove del torneig, en va sumar 41 per endur-se la categoria superior, i Eva Vilagut 29 per proclamar-se guanyadora en scratch.

Josep Obradors va obtenir el premi approach a la bola més propera i Andrea Nebot al drive més llarg. La quarta cita tindrà lloc el 18 de juny a Lleó.