Futbol

La Juventus de Torí confirma que és a prop de fitxar Alves

El director general del club assegura que la negociació està encarrilada

La Juventus de Torí confirma que és a prop de fitxar AlvesLa Juventus de Torí confirma que és a prop de fitxar Alves

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futur de Dani Alves sembla cada dia que passa més lluny del Barcelona. Ahir Beppe Marotta, director general de la Juventus de Torí, va reconèixer en declaracions a Sky Sport Itàlia que el lateral brasiler està molt a prop de convertir-se en nou jugador del conjunt torinès.

“Puc confirmar que les negociacions amb Dani Alves van per molt bon camí i estem molt satisfets”, declarava el mandatari del club italià. A falta de serrells, Marotta no va voler fer oficial el fitxatge del blaugrana, que tal com es va fer públic la setmana passada firmarà pel campió d’Itàlia per a les properes tres temporades. Marotta també va confirmar que Álvaro Morata tornarà a la disciplina del Reial Madrid aquest estiu. “Exerciran l’opció de compra que tenen i tornarà al Bernabéu. No s’hi pot fer res”.

També va parlar del conjunt blanc i el recent obtingut títol de campió d’Europa Andrés Iniesta. El centrecampista blaugrana va assegurar que “els del Madrid estaran decebuts per no haver pogut guanyar el títol de lliga”, en declaracions a la Cadena SER. Per Iniesta, el Barça “ha d’estar orgullós” per una temporada en la qual ha guanyat el doblet.

tracking