Motociclisme

Xavi Cardelús surt il·lès d'un espectacular accident

El pilot va perdre el control de la moto, que va provocar una aparatosa explosió a la pista sense danys greus per a ningú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les imatges de l’accident poden fer pensar en lesions importants per als implicats però per fortuna, tot i l’explosió enmig de la pista a la segona cursa del Campionat d’Europa de Moto2 al circuit Motorland d’Alcanyís, ningú va prendre mal de gravetat. Tampoc l’andorrà Xavi Cardelús, amb una petita contusió al turmell. Ell va ser l’origen involuntari de l’accident, quan sortint d’un revolt va perdre el control de la moto i se’n va anar al terra. Aquesta va fer unes quantes voltes de campana per entrar a pista amb la mala fortuna que es va desprendre el dipòsit i una altra moto va impactar-hi. Explosió, un núvol de foc i fum, diversos pilots que se’n van anar al terra mentre d’altres travessaven la cortina de flames.

La cursa es va suspendre momentàniament i es va reprendre sense l’andorrà, al qual la moto li va quedar feta miques. “Sortosament no m’he fet res i pel que m’han explicat la majoria de pilots han sortit pel seu propi peu de la clínica del circuit. Vull oblidar aquest incident al més aviat possible perquè m’ha impressionat”, valorava Cardelús. Un dels pilots més afectats ha acabat amb el turmell trencat i cremades en no poder esquivar el foc.

Abans de l’accident sí que va poder completar la primera de les dues curses de la segona cita de l’Europeu, en què no va tenir gaire bona sortida i va quedar instal·lat en un segon grup que rodava per darrere dels cinc primers classificats. La segona meitat de la cursa la va passar en vuitè lloc, però va quedar relegat al desè després de sortir de la traçada a dues voltes del final en el penúltim revolt del circuit. El campionat torna el 12 de juny amb el circuit de Barcelona-Catalunya com a escenari.

Xavi Cardelús surt il·lès d'un espectacular accident

tracking