TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

BÀSQUET

Joan Peñarroya renova per una temporada més

El tècnic de Terrassa té l'objectiu de buscar "un puntet més per seguir creixent" la temporada vinent

Joan Peñarroya renova per un any mésFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Peñarroya ha anunciat aquesta tardala seva renovaciócom a entrenador al MoraBanc Andorra per una temporada més. Seràel setè any consecutiuque el tècnic de Terrassa està al capdavant del club andorrà.

Segons ha exposat ell mateix en una compareixençapública, per a l'any vinent l'objectiu que es fixa el club és el d'intentar "buscar un puntet més per seguir creixent" a l'ACB. Peñarroyaha recordatque els darrers anysel club ha agafat embranzidai ha ressaltatcom en aquesttemps "s'ha consolidat un projecte, un equip i un país a l'ACB".

Per la sevabanda, el president del Bàsquet Club Andorra (BCA), Gorka Aixàs, haexposat que el tècnicterrassenc "sempreens ha fet créixer i amb ell hem sigut millors". Peñarroya va aterrar al paísquan el club estavaa la categoria LEB plata i amb ell, el MoraBanc ha ascendit a la LEB or i s'ha mantingutdues temporades a l'ACB.

Joan Peñarroya renova per un any més

tracking