TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Setmana de promesesXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tenen entre catorze i setze anys i estan allunyats dels focus principals, però en un món en què es creix més de pressa, els protagonistes d’aquests dies al Poliesportiu d’Andorra i el pavelló de la Seu d’Urgell ja s’enduen l’atenció dels especialistes. Els joves del Barça, el Reial Madrid, el Joventut, l’Unicaja... Fins a 32 equips capdavanters i de planter han mesurat les forces i mostrat qualitat. Per la graderia del Poliesportiu han passat noms destacats de l’entorn basquetbolístic de l’ACB. Per exemple, els exjugadors Quique Villalobos, ara representant de jugadors, i Francisco Zapata, que treballa per a una firma de roba esportiva. El director esportiu del CAI Saragossa, Willy Villar, el tècnic del Joventut, Salva Maldonado, o l’exjugador verd-i-negre Josep Maria Margall també s’han deixat caure per veure els xavals.

Molts talents amb tot el que cal per explotar. Com el jugador del Reial Madrid Usman Garuba, encara en edat infantil i del qual ja circula per la xarxa una jugada seva al Poliesportiu contra el CAI –coast to coast i esmaixada–. Amb tot, el Reial Madrid es va quedar en quarts, eliminat pel Canterbury canari, una prestigiosa escola de bàsquet.

Ahir el Poliesportiu d’Andorra descansava i les semifinals es traslladaven a la Seu d’Urgell, on va caure un altre dels grans. L’Estudiantes derrotava l’FC Barcelona per 83 a 72 i jugarà la final davant del Gran Canària, que a la vegada es va desfer del Canterbury per 48 a 57. Serà en en territori andorrà, a partir de les dotze del migdia.

tracking