Futbol

Els jugadors de l'FC Andorra entenen que caldrà esperar

El futur del club, amb problemes econòmics i eleccions al juliol, no és clar però molts jugadors s’hi mostren fidels

Els jugadors de l'FC Andorra entenen que caldrà esperarFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segurament si passen les setmanes i no arriben notícies esperançadores sobre el futur de l’FC Andorra les opinions es modularan, però hores d’ara la majoria del vestidor tricolor entén que caldrà paciència per iniciar un nou projecte la temporada 2016-2017. I està disposat a tenir-la. Així ho manifestaven ahir alguns dels jugadors de pes del vestidor, després que dilluns la junta gestora que presideix Lluís España anunciava eleccions per al 4 de juliol, sense intenció de presentar-se.

El dèficit de la temporada, més de 120.000 euros, i un deute inconcret heretat de l’anterior junta –hi ha un procés judicialitzat– contrasta amb la bona temporada de l’equip, que s’ha mantingut a primera catalana i fa poc estava a prop de les places d’ascens. “Tocarà tenir paciència, i els que ens estimem el club estem disposats a tirar endavant. Jo crec que la majoria vol esperar”, deia el capità i veterà Juli Sánchez, que advertia que l’FCA no pot lluitar contra les ofertes econòmiques que arriben de la lliga nacional, però que la solera de l’entitat tricolor i els al·licients de la primera catalana pesen per a molts dels integrants de la plantilla.

També parlaven dos capitans més, Sebas Gómez i Xavi Gil. “Hi ha una situació d’incertesa, es jugarà contrarellotge, però crec que la majoria de jugadors esperaran a veure què passa. En el meu cas em sento molt identificat amb l’Andorra, és el lloc en què més a gust estic. L’equip ha estat molt bé aquesta temporada, unit, i crec que hi ha esperances que el club tiri endavant”, deia Sebas. Per Gil, “crec que dels que som d’aquí, la majoria aguantarà. Per als de fora és més complicat”. Deia que el que juga a l’Andorra “ja sap per què ho fa i no és pels diners, és per estima al club i per competir a un altre nivell”.

L’equip que dirigeix Justo Ruiz, que es troba vuitè a la classificació de primera catalana, tanca demà la lliga al camp del Tona amb l’objectiu d’aconseguir la setzena victòria de la temporada.

tracking