Futbol

La presència de Cristiano Ronaldo a Milà no perilla

El madridista entrena sense problemes després de l’ensurt de dimarts

La presència de Cristiano Ronaldo a Milà no perilla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cristiano Ronaldo va treballar al mateix ritme que la resta dels seus companys en l’entrenament del Reial Madrid a la ciutat esportiva de Valdebebas, a tres dies de la final de la Lliga de Campions a Milà, després del cop fort rebut en una topada amb Kiko Casilla que li va impedir acabar la sessió del dimarts.

El tècnic blanc, Zinedine Zidane, va rebre notícies tranquil·litzadores quan va comprovar el bon estat del portuguès. També va entrenar amb total normalitat tot i les molèsties físiques que arrossegava durant les últimes setmanes el colombià James Rodríguez, amb la qual cosa el central Raphael Varane es manté com l’única baixa madridista confirmada per al partit de dissabte a l’estadi de San Siro contra l’Atlètic.

Per altra banda, Cristiano també va assegurar ahir a una entrevista concedida a La Sexta que no preveu sortir del club blanc tot i els rumors que durant els darrers dies el vinculaven amb París Saint-Germain i Manchester City i que la seva intenció és “retirar-se en el Madrid”.

tracking