Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Shermadini marxa amb agraïments i el seu futur sembla lluny del Principat

Escollit per l’afició com a jugador més solvent, espera ofertes aquest estiu
Actualitzada 26/05/2016 a les 17:59
Les seves paraules van ser més un adéu que un fins aviat, però Giorgi Shermadini, l’home franquícia del MoraBanc Andorra aquesta temporada i que ahir va rebre el Premi MoraBanc al jugador més solvent –el guardó que atorguen els vots dels aficionats– avui se’n va cap a casa amb paraules d’agraïment i satisfet de la temporada. Va reconèixer que espera ofertes. “No és fàcil dir que estaré aquí. A l’estiu hi ha jugadors que canvien d’equip. Hauré d’esperar i a veure què passa”, indicava el georgià després de confessar que la seva dona, present a l’acte, el pressiona perquè es quedi, perquè han estat molt a gust al país. Des del club ja s’ha manifestat que es voldria comptar amb ell per al nou projecte, però si li arriba una bona oferta, i ha fet números per tenir-la, serà difícil que es pugui millorar i que la dona el convenci.
Hi va haver bones paraules per al tècnic Joan Peñarroya “un dels millors” que ha tingut, per a l’afició i per al país. “Ha estat una temporada genial, una bona experiència per a mi”, indicava tot dient que acaba satisfet del seu any. “He tingut alts i baixos, però penso que ha estat una bona temporada”. Va lamentar que després d’estar a prop de la Copa s’acabés lluny del play-off al qual concedia possibilitats. “Defensivament crec que no hem estat bé la segona part de la temporada. Espero que la vinent sigui millor per a l’Andorra”, deia.

Vuitens de l’Espanyol cadet
D’altra banda, ahir van quedar definits els vuitens de final de l’Espanyol cadet, que es disputa a Andorra la Vella i la Seu. Hi seran els principals favorits.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts