Futbol

Ronaldo es mostra confiat pel triomf

El portuguès del Madrid veuria com “un fracàs” no guanyar la final de Milà

Ronaldo es mostra confiat pel triomf

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cristiano Ronaldo va donar un ensurt ahir quan va marxar de l’entrenament del Reial Madrid abans d’hora. El portuguès, però, no té res i estarà a la final de la Champions de Milà. “Acabo la fase final de la temporada en bones condicions. Em sento bé, preparat i segur que dissabte estaré al millor nivell”, va indicar. El portuguès no es va amagar i va assegurar que “perdre la final seria un fracàs per a nosaltres”, però immediatament hi va afegir que “guanyarem” en una demostració de màxima confiança. En aquest sentit, va afirmar que és “molt positiu. Crec que el Reial Madrid és millor que l’Atlètic, però hem de demostrar-ho al camp, fer un bon partit i que sigui una nit perfecta per a nosaltres. Sabem que serà un partit difícil, amb poques oportunitats, perquè ells juguen tots darrere la pilota. És molt complicat. No és coincidència que el Bayern i el Barça no els fessin gaires gols”, va assenyalar. Tot i això, Ronaldo, que ha marcat 16 gols a la Champions, es va mostrar segur, tot afirmant que estan “preparats per tenir paciència i pensar en positiu, perquè si estem al nostre nivell confio que podrem guanyar”.

Sergio Ramos, de la seva banda, va destacar que “la grandesa del madridisme” fa que dos anys més tard estiguin lluitant per una nova Champions contra el mateix rival. “El madridisme mereix un altre títol. Per mi és un any bonic perquè és el primer que sóc capità i és un plus de motivació.”

ALVES NO CREU QUE UNA CHAMPIONS BLANCA ECLIPSI EL DOBLET DEL BARÇA

El defensa del Barça Dani Alves va assegurar ahir que en cas que el Madrid guanyi la Champions no eclipsarà el doblet del Barça. “Per a l’afició, sí. Per a nosaltres, no. El nostre valor està per sobre de tot això. No crec que el que passi a Milà canviï que el Barça sigui el millor equip del món i el millor club.” El brasiler, que no va garantir que segueixi vestint la samarreta blaugrana la temporada vinent, va mostrar la seva preferència per una victòria de l’Atlètic a la final de dissabte: “Vull que guanyin ells però no perquè perdi el Madrid. Crec que l’Atlètic s’ho ha treballat moltíssim i es mereix un títol d’aquest nivell.”

tracking