Atletisme

La cursa Illa Carlemany ja supera els 1.900 inscrits

El ritme és una mica superior al de l’any passat, amb 3.000 corredors

La cursa Illa Carlemany ja supera els 1.900 inscritsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La setena edició de la cursa popular Illa Carlemany, emmarcada dins del Dia de l’Esport per a tothom, ja ha superat els 1.900 inscrits entre les sol·licituds on-line i el primer dia d’inscripcions presencials a la planta baixa del centre comercial. “Estem una mica per sobre quant a ritme d’inscripcions respecte a l’any passat, quan van participar-hi 3.000 persones, que en són moltíssimes. Si podem superar-les, millor que millor”, assenyalava ahir el secretari d’Estat d’Esports, Jordi Beal en el primer dia que es podien recollir les samarretes i els dorsals dels inscrits a través del lloc web a la planta baixa de l’Illa.

Setmana de l’esport per a tothom

Enguany com a novetat, la cursa comptarà durant la setmana amb un seguit d’activitats paral·leles per promoure la pràctica esportiva. Aquesta iniciativa va començar ahir al centre comercial amb el porter de la selecció de futbol, Ferran Pol, de protagonista. Les federacions d’atletisme, petanca, bàsquet i rugbi participaran durant la setmana guiant les activitats entre les sis de la tarda i dos quarts de vuit a l’Illa Carlemany.

A més, avui i dijous hi haurà el Running Day, que permetrà entrenar el recorregut de la cursa (amb 2 distàncies, 5 i 2 quilòmetres), amb tècnics de la federació d’Atletisme. Finalment s’han programat dues xerrades sobre esport i salut (demà i dijous, 20 h).

tracking