El Lusitans manté el tipus fins al descans (3-2), però després decau
Moisés Gonçalves, en una acció de la final del Canut d'ahir.

Xavier Pujol
Actualitzada 23/05/2016 a les 11:42
“Havíem d’acabar així”. Aquestes eren les paraules de Moisés Gonçalves només acabar la final del Memorial Joan Canut i Bové amb victòria per al seu equip, l’FC Encamp, que va golejar l’FC Lusitans (10-2). Moi, tot un clàssic del futbol sala nacional, deixava l’equip encampadà, on feia d’entrenador jugador, després del partit d’ahir. I ho va fer sent declarat el millor jugador de la final, que va desencallar en l’inici de la segona part amb el seu savoir faire. Perquè el Lusitans, meritori finalista, va mantenir la incertesa fins al descans, al qual es va arribar amb un ajustat 3 a 2 per als encampadans, amb gols de Cabinho, de penal, Marc Eduard i Jonathan Puente, per als campions i el porter Videira –de porteria a porteria– i Cristian, de penal, per al Lusitans. El partit tenia poc ritme i això beneficiava la defensa lusitana, que va quedar fulminada només començar la segona part.
I el culpable va ser Moisés, que en un tres i no res va anotar un gol, va assistir Cabinho, i va marcar-ne un altre per situar el 6 a 2 en el minut 25. Amb la feina feta, les dues banquetes van donar minuts als jugadors suplents i el Lusitans, coratjós, va anar encaixant gols fins al 10 a 2 final (Moisés, Cabinho, l’incombustible Xavi Solà i Rubén). L’FC Encamp tancava una nova temporada d’èxits.