detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Conformar-se? Toni Bou no sap el que és això. Millorar? És el seu objectiu diari. Més espectacular que mai... i aquest cop a la neu! Així promociona l’equip Repsol a les xarxes socials (Box_Repsol) el darrer vídeo, de poc més de dos minuts i mig, amb el pilot català de protagonista. Bou, que la setmana passada va conquerir a Marsella el desè títol de campió del món de trial indoor, canvia radicalment d’escenari i es passa als paisatges nevats de Naturlandia. No hi podia faltar la seva Honda, amb la qual es va deixar anar i va buscar noves sensacions.

“Ha estat una experiència diferent. Adaptar-me al pilotatge sobre la neu, i a les rodes de claus ha sigut molt bonic. Les derrapades, els salts, als quals tampoc no estic acostumat”. Així avançava el pilot resident les imatges que ahir veien la llum i que de seguida van tenir milers de visualitzacions (75.000 només al Facebook) i van ser compartides pels seus seguidors i per la gent d’Andorra, perquè els paratges de Naturlandia eren fàcilment reconeixibles i fins i tot Bou fa una passada final per l’Airtrekk.

Un primer pla de la roda posterior de la Honda, amb els claus preparats, obria boca al nou desafiament de Bou. Primeres passejades sobre la neu, que s’adrecen amb un increïble backflip ben planxat. Després Bou, com si es tractés d’un esquiador professional, s’atreveix a fer un eslàlom amb la moto, demostrant les seves habilitats –poc conegudes– en el derrapatge, amb la roda del darrere esquitxant neu a esquerra i dreta.

Arribava el moment de tastar una nova superfície. Aquesta vegada el dinou cops campió del món de trial va provar la teulada de pissarra d’una de les típiques casetes de Naturlandia. Allà sobre va fer equilibris i de nou un salt per sortir-ne. Quedava encara una nova dificultat. Pujar en marxa a la part del darrere d’una de les retracs del camp de neu. Prova que va superar amb –aparent– facilitat. Perquè si una característica té Toni Bou és que fa fàcil el que sembla gairebé impossible. Són anys d’entrenaments i de domini i coneixença de la moto.

Finalment el vídeo porta el pilot a un dels atractius de la cota 1.600, l’Airtrekk, on l’Honda no troba obstacles per pujar i baixar les escales. Són peccata minuta per a Bou, que s’acomiada de l’atracció amb un salt d’alçada considerable. Les imatges es tanquen amb el pilot aixecant el dit polze des de la sortida de la tirolina. Proves superades. I una jornada diferent per al campió.

PatrocinatEl que molta gent no sap és que Toni Bou porta sempre Naturlandia, i per extensió Andorra, allà on va. Al seu casc. I és que el de Piera hi porta serigrafiat el logotip del parc lauredià, fruit d’un acord de patrocini. Va ser el mateix pilot qui va avançar a les xarxes, on és força actiu i sovint penja imatges d’Andorra, el disseny del casc per a la nova temporada.

Perquè això no s’atura i després de coronar-se de nou en territori indoor el català buscarà repetir el desè títol a l’exterior. I el Mundial està a tocar. La primera prova es farà a Catalunya (Cal Rosal) el 9 del mes vinent.

Per jugar a casa haurà d’esperar fins al juny, quan arribarà la tradicional mànega andorrana del Mundial, a Sant Julià de Lòria, la parròquia trialera per excel·lència. Seran els dies 11 i 12 i, com avança Josep Puntí, president de la Federació Motociclista, Naturlandia acollirà deu zones, quatre es faran a Aixirivall i una al pont del Sant Eloi. Per a Puntí que Toni Bou hagi triat Andor­ra per viure-hi i per entrenar i gravar vídeos espectaculars és “molt positiu. Es veu l’entorn, la neu i tot un campió del món fent el que millor sap fer, anar en moto i provar filigranes. És una publicitat molt bona”. I més que n’hi haurà perquè Bou no amaga el seu idil·li amb les muntanyes i la gent del país.

48159.jpg

tracking